Make up kwasten set

Make-up aanbrengen of bijwerken op een hygiënische, egale en natuurlijke manier? Kies voor de make-up kwastenset van MonPhill’s. Wij hebben een cosmetisch instrument ontwikkeld voor de hedendaagse, moderne vrouw: milieu- en modebewust en ideaal voor een druk bestaan waarin je veel onderweg bent. Juist daarvoor heeft MonPhill’s een make-up kwastenset ontwikkeld die past in iedere handtas: James.

James is een unieke make-up penseel die wordt geleverd met drie verschillende kwasten: een contourkwast, een foundationkwast en een bronzerkwast. Al deze kwasten passen in één handig mechanisme. De penselen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, zijn makkelijk in gebruik en de hele set neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt hem dus eenvoudig meenemen naar iedere gelegenheid.

Make-up kwastenset to-go

Met deze prachtige make-up kwastenset breng je op een professionele manier al je make-up aan of werk je die eenvoudig bij. Bespaar ruimte in je handtas door de unieke, alles-in-één verwisselbare borstelkoppen van MonPhill’s.

Het ontwikkelde sluitmechanisme bestaat uit een schuifsysteem met een vaste dop. Als je de dop opent kun je deze aan de onderkant van het mechanisme vastklikken: zo raak je de dop nooit kwijt. 

Deze tijdloze make-up set is gemaakt van duurzaam kunststof en gecoat aluminium. Dat maakt deze gadget uniek in iedere handtas. Door de meegeleverde etui kan je de set bovendien altijd meenemen zonder dat je je handtas bevuilt. 

Onze synthetische haren zijn 100% vegan, antibacterieel en van hoge kwaliteit. Doordat de borstelkoppen ontkoppeld kunnen worden, is James gemakkelijk te reinigen. De haren drogen snel, vallen niet uit en breken niet. Uniek in ontwerp én in gebruik!

Unieke make-up kwastenset

Om je make-up goed aan te brengen heb je de juiste make up kwasten nodig. Elke kwast heeft een ander doeleinden en daarvoor is deze make-up kwastenset van MonPhill’s ideaal. De kwasten set omvat een contourkwast, een foundationkwast en een bronzerkwast. 

  • Lucia: De afgeronde en volle vorm van deze kwast stelt je in staat om alle compacte en losse poeders snel en efficiënt aan te brengen. Een ideale kwast om je teint te optimaliseren.

TIP: Lucia is geschikt voor het aanbrengen van een bronzing poeder.

  • Honey rider:  Dankzij de afgeronde en schuine vorm is deze kwast heel geschikt voor blending en contouring. Ook ideaal als blush- of highlighter kwast.

TIP: Als je foundation wil aanbrengen met deze kwast kop, breng dan eerst met de vingertop een puntje foundation aan. Blendt de foundation vervolgens met de Honey rider. 

  • Giancinta: Deze kwast is multifunctioneel dankzij de rechte, afgekapte vorm. De ideale kwast voor bronzer, foundation poeder en compact poeder.

TIP: Giacinta is geschikt om je make-up snel bij te werken, bijvoorbeeld bij een glanzende huid op de T-zone. 

Niet alleen het handige to-go mechanisme, maar ook de wisselende borstels maken deze make up kwastenset onmisbaar. Ben jij geïnteresseerd in deze unieke make up kwastenset van MonPhill’s? Bestel hem dan nu! Meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze klanten? Lees dan onze reviews.